Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Nieuws

Een inleiding tot de incubator
Tijd vrijgeven: 2023-05-18 18:00:22  Hits: 14

use van de incubator:

incubators worden ook biochemische incubators of bacteriële incubators, schimmelincubators, microbiële incubators, biochemische schimmelincubatoren genoemd.n

De incubator is geschikt voor de teelt en het behoud van bacteriën, schimmels, micro -organismen en weefselcellen; plantentexperimenten; Enzymologie en enzymtechnisch onderzoek; Behoud en testen van biologische producten, geneesmiddelen, vaccins, bloed en verschillende monsters. Ideale experimentele apparatuur voor productie- en wetenschappelijke onderzoeksafdelingen zoals geneeskunde, landbouw, bosbouw, milieuwetenschappen, veehouderij en waterproducten.n

De structuur van de incubator is gemaakt van hogequality roestvrijstalen voering, hol glas en polyurethaanschuim wordt gebruikt als het isolatiemateriaal, dat een goede warmteconservatie, lichtgewicht en mooie algehele uiterlijk heeft . Het besturingssysteem hanteert microcomputerbesturing en digitaal display, datnauwkeurig en intuïtief is, met hoge precisie en handige en betrouwbare temperatuuraanpassing Er is licht voor eenvoudige observatie. In de lichtincubator kan het licht sterk of zwak zijn; De constante temperatuur- en vochtinrichting kan ook een constante vochtigheid zijn. Het koelsysteem is een hoge volledig afgesloten compressor met een grote koelcapaciteit en lage ruis. De doos is uitgerust met een hoogincubator 01.jpgQuality -ventilatorapparaat om luchtconvectie te forceren en de temperatuurverdeling uniformer te maken.n

1. Schakel de stroom in, sluit de stroomschakelaar, schakel de hele machine aan en het vermogensindicatorlampje in de schakelaar is ingeschakeld.

2. Raadpleeg voor de temperatuurregelingsinstelling de handleiding van de intelligente digitale temperatuurregelaar.--3. Als verlichting vereist is, schakelt u de verlichtingsschakelaar aan.-

4. Deze incubator heeft een breekpuntbeschermingsfunctie en een vertragingsfunctie van ongeveer anderhalve minuut. Nadat de compressor is gestopt, duurt het ongeveer anderhalve minuut om opnieuw te beginnen.

incubator (13).jpg

incubator onderhoud:

1. De schaal van de incubator moet betrouwbaar worden geaard.

2. De incubator moet in een koele, droge, goed

ventileerde plaats worden geplaatst, weg van hitte en zonlicht. Plaats het stabiel om trillingen en ruis te voorkomen.

3. Om de effectieve warmtedissipatie van de condensor te waarborgen, moet de afstand tussen de condensor en de wand groter zijn dan 100 mm. Er zou 50 mm klaring moeten zijn aan de zijkanten van de incubator en ten minste 300 mm klaring bovenaan de behuizing.

4. Wanneer de incubator wordt getransporteerd, gerepareerd en onderhouden, vermijd botsingen, schudden en trillingen; De maximale helling is minder dan 45 graden.

incubator (14).jpg5. De incubator werkt plotselingniet, controleer of de zekeringbuis (achter de incubator) is opgebrand en controleer de voeding.

6. Wanneer de incubator in koeling werkt, is hetniet gepast om het verschil te maken tussen de temperatuur in de incubator en de omgevingstemperatuur hoger dan 25 graden.

-

tips: Aangezien de incubator voortdurend wordt opgewaardeerd, is de incubatorfoto alleen ter referentie, details e -mailadvies! Meer kwaliteitsproducten verwelkomen uw overleg!

dongguan Runzhi Runzhi Electronics Co., Ltd.

testing instrument divisie is voornamelijk betrokken In verschillende laboratoriumbenodigdheden en testinstrumenten en apparatuur: werkbank, instrument voor milieuexperiment, element detectie gecombineerd instrument, vloer Speciale resterende SAG -tester, vergrendelingsmaatstester, rechte

line rechterhoekdetector, microcomputer pushpull krachtmeter, statische buigsterkte tester, Highincubator (16).jpgprecision Video Projector, Caster Tester, Falling Ball Tester, vallende zandmeter, 90degree Peel Strength Tester, Scratch Resistance Tester, slijpster, glanzend meter, witheidsmeter, energiemeter, specifieke zwaartekrachtmeter, infrared thermometer, Viscometer, dikke Meter, dieptemeter, analytische balans, remklauwen, voelermeter en andere instrumenten en apparatuur zijn beschikbaar. Welkomnieuwe en oude klanten uit het hele land om te bellen en te posten voor overleg:

incubator (15).jpgwebsite: https:

www.Instrumentenvip.com


tel: 86

13712847488----contact Persoon: Mr. Zheng-

 Runzhi company products (6).jpg

voorgaand: Korte introductie van door de luc...

volgende: Zoutspraykamer introductie