Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Nieuws

Instructie van spectrometer:
Tijd vrijgeven: 2023-05-15 18:21:23  Hits: 8

 De spectrometer wordt gebruikt bij het verven en de wevende industrie, milieuwetenschappen, biologie, materiaalwetenschap, polymeerchemie, katalyse, kolenstructuuronderzoek, petroleumindustrie, biomedicine, biochemie, farmacie, fundamenteel onderzoeknaar het anorganische en Coördinatiechemie, halfgeleidermaterialen, dagelijkse chemische industrie en andere onderzoeksvelden. Spectrometer:

 1, de laboratoriumtemperatuur moet worden gemeten in 15spectrometer (7).jpg30 

, de relatieve vochtigheid moet lager zijn dan 65%, de voeding moet worden uitgerust, de voeding moet worden uitgerust, met een spanningsregelaar en aardingsdraad. Omdat de relatieve vochtigheid van de kamer strikt moet worden gecontroleerd, moet het gebied van het infraroodlaboratoriumniet te groot zijn en kunnen de benodigde instrumenten en apparatuur wordenneergelegd, maar het indoorontdekvoedingapparaat moet worden geïnstalleerd. 

2. Als u een enkele lichte Fourier -infraroodspectrofotometer gebruikt (die de afgelopen jaren veel wordt gebruikt), moet het CO2 -gehalte in het laboratoriumniet te hoog zijn, dus het aantal mensen in het laboratorium moet zo klein mogelijk zijn, het is het beste Niet om in te voeren, en een juiste ventilatie moet op aandacht worden besteed.

~3. Als het testproduct hydrochloride is, moet de standaard gezien het mogelijke fenomeen voor ionenuitwisseling in het proces van tablet, de standaard bepaalt dat kaliumchloride (ook gebruiktna voorbehandeling zoals kaliumbromide) moet worden gebruikt in plaats van kaliumbromide voor tabletdruk, maar de spectra gemeten Na kaliumchloridetablet kan het drukken van kaliumbromidetablet ook worden vergeleken. Als er geen verschil is tussen de twee, kan kaliumbromide worden gebruikt voor het persen van tablet.

4. Om te voorkomen dat vocht de levensduur van het instrument beïnvloedt, moet het infraroodlaboratorium vaak droog worden gehouden. Zelfs als het instrumentniet wordt gebruikt, moet het elke keer minstens twee keer per week worden gestart en moet de luchtbevochtiger worden verdreven voor ontvochtiging. Vooral in het seizoen van meeldauw en regen is het het beste om elke dag denatte machine af te vuren.

5. De meest gebruikte monsterbereidingsmethode voor infraroodspectroscopie is kaliumbromide (KBR) tabletmethode (meer dan 90% van de farmacopee -variëteiten gebruikt deze methode), dus om de invloed op de bepaling te verminderen, moet de beste KBR optisch reagens zijn Grade, althans om pure cijfer te analyseren. Voor gebruik moet het correct worden gemalen (minder dan 200 mesh) en op 120

voor meer dan 4 uurna het drogen in een droger voor gebruik. Als er klonten worden gevonden, moeten ze worden geredeerd. De voorbereide lege KBR -plaat moet transparant zijn en de transmissie moet meer dan 75% zijn vergeleken met lucht. is onmogelijk om de balansna het wegen te gebruiken, en elk monster van de infraroodlichtabsorptie graad isniet consistent, zo vaak door ervaring. De meeste absorptiepieken bevinden zich in het transmissiebereik van 10%

80%. Als de transmissie van de sterkste absorptiepiek te groot is (bijvoorbeeld groter dan 30%), is de bemonsteringshoeveelheid te klein. Integendeel, als de sterkste absorptiepiek dicht bij de transmissie van 0% ligt en een vlakke koppiek is, geeft dit aan dat de bemonsteringshoeveelheid te veel is. Op dit moment moet het bemonsteringsbedrag worden aangepast en opnieuw gemeten.

7. Het monster dat wordt gebruikt voor het testen moet worden gedroogd, anders moet hetna het slijpen een paar minuten onder een rood licht worden gedroogd. Nadat het monster is opgeborgen en in de vorm is geïnstalleerd, moet het worden verbonden met de vacuümpomp en gedurende ten minste 2 minuten worden gepompt om het water in het monster verder te verwijderen en vervolgens op 0,81gpa (810tcm2) en gedrukt onderhouden voor 25min. Geen vacuüm heeft invloed op de transparantie van de film.

8. De hoeveelheid KBR die tijdens tabletdrukken is genomen, is over het algemeen ongeveer 200 mg (ook op basis van ervaring), en de hoeveelheid KBR moet worden gecontroleerd volgens de dikte van de filmna productie. Over het algemeen moet de dikte van de film onder 0,5 mm zijn.~~9. Bij het drukken op de tablet moet het testproduct eerst eerst worden gemalen en vervolgens aan KBR worden toegevoegd om weer fijn te worden gemalen, zodat het gemakkelijker te mengen is. De agaatmortel moet worden gebruikt voor het slijpen, omdat het binnenoppervlak van de glazen mortel ruw en gemakkelijk te hechten aan het monster is. Slijpen moet in dezelfde richting zijn (met de klok mee of tegen de klok in) uniforme kracht, zoniet in dezelfde richting slijpen, het kan ervoor zorgen dat het testproduct kristal in het slijpproces produceert, waardoor de meetresultaten worden beïnvloed. De slijpkracht moetniet te sterk zijn en de kleine deeltjes die zichtbaar zijn voor het blote oog kunnen in het monster worden gemalen. Nadat het monster is voltooid, moet het door een kleine trechter in de tablet worden gegoten (omdat de schimmelmond klein is, is direct gieten moeilijk) en probeer het monster gelijkmatig te verspreiden, anders de transparantie van het minder monsterna de tablet is lager dan de plaats waar

101; Het monster is meer en beïnvloedt daarom de bepaling. Bovendien, als er ondoorzichtige witte stippen op de geperste film zijn, geeft dit aan dat er kleine deeltjes in het geperste monster zijn, die opnieuw moeten worden ingedrukt.~~/~10. Nadat de dobbelsteen is gebruikt, moeten alle onderdelen onmiddellijk worden weggevaagd. Indiennodig, schoon en droog met water en bewaar in de droger om corrosie te voorkomen.

if U moet het bedrijf kopen

39; Welkom bij de e -mail om te informeren, meer kwaliteitsproducten verwelkomennieuwe en oude klanten om te informeren!&#

spectrometer (8).jpg

elfn&#contact persoon: Mr. Zheng

voorgaand: Wat is een multimeter die wordt g...

volgende: Korte introductie van door de luc...