Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Nieuws

Het wonder van de kracht: een analyse van de charme van de horizontale trekmachine
Tijd vrijgeven: 2023-08-31 16:51:16  Hits: 4

Een horizontale spanningsmachine is een apparaat dat wordt gebruikt om de treksterkte en breuksterkte van materialen te testen. Het strekt het monster uit door kracht toe te passen en meet de spanning en stressveranderingen in het materiaal tijdens verschillende rekprocessen om de mechanische eigenschappen ervan te beoordelen. Bestaat uit twee hoofdcomponenten: het laadsysteem en het besturingssysteem. Het laadsysteem bestaat meestal uit een motor, een paar armaturen en sensoren. De motor brengt de kracht door een roterende as zodat het armatuur aan elk uiteinde van het monster is bevestigd. Een klem is een speciaal ontworpen apparaat dat het monster stevig vasthoudt en ervoor zorgt dat het monster stabiel blijft tijdens het strekken. Sensoren worden gebruikt om de kracht te meten die door het laadsysteem wordt uitgeoefend en de verlenging van het monster. Het besturingssysteem wordt gebruikt om het laden en opnemen van gegevens te regelen voornauwkeurige mechanische testen. productie. In de materialenwetenschap kunnen horizontale trekmachines worden gebruikt om de mechanische eigenschappen van verschillende materialen, zoals treksterkte, opbrengststerkte en breuksterkte te testen. Deze gegevens zijn cruciaal voor het bestuderen van materiaaleigenschappen, het ontwerpen vannieuwe materialen en het verbeteren van de eigenschappen van bestaande materialen. In engineering en productie kunnen horizontale pull -machines worden gebruikt om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van materialen te beoordelen om de kwaliteit en veiligheid van producten ondernormale gebruiksomstandigheden te waarborgen. Horizontale trekmachine is ook bekend als 180 graden Peel Strength Testing Machine, sommige producten of industrieënnaast de verwijzingnaar zijn 180 graden peelsterkte -test, maar moet ook verwijzennaar de verticale peelsterkte van 90 graden (ook bekend als verticale trekmachine -machine ).

 

Het gebruik van horizontale spanningsmachine is relatief eenvoudig, maar moet bepaalde werkprocedures volgen. Allereerst moeten de juiste armatuur en de steekproefomvang worden geselecteerd om denauwkeurigheid en herhaalbaarheid van de test te waarborgen. Het monster wordt vervolgens in de armatuur geklemd en de vereiste tekensnelheid en laadkracht zijn ingesteld. Tijdens het stretchproces registreert het besturingssysteem de spannings- en stressgegevens in realtime en genereert de stretchcurve. Ten slotte worden gegevensanalyse en evaluatie uitgevoerd volgens de testresultaten.

 Puller.jpg

in Samenvatting Trekkerseigenschappen en brekende sterkte van materialen. Het speelt een belangrijke rol in gebieden zoals materiaalwetenschappen, engineering en productie. Doornauwkeurige trekstests uit te voeren, bieden horizontale spanningsmachines kritische mechanische gegevens om onderzoekers en ingenieurs te helpen de eigenschappen van materialen te begrijpen, het productontwerp te verbeteren en de productkwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. Naarmate de technologie blijft evolueren, zullen horizontale pull -machines blijven evolueren en verbeteren om meer accurate en betrouwbare testresultaten voor verschillende industrieën te bieden.

 

 Rally machine.jpgwarm tips: vanwege de verschijning en prestaties van de horizontale spanningsmachine blijven upgraden, de foto is alleen ter referentie, bel voor details, meer professionele voordelen Testinstrumenten verkopen ...

 

 tension machine.jpg

contact informatie:

 Runzhi company products (6).jpgcompany: Dongguan runzhi elektronics Co., Ltd

contact: Mr. Zheng 13712847488 

voorgaand: Power Safety Guard: de belangrijk...

volgende: \\\\ \\\"De slimme keuze: het pad...