Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Nieuws

Digitaal management, elektronische schalen leiden denieuwe trend van een gezond leven
Tijd vrijgeven: 2023-08-19 16:02:14  Hits: 4

Een elektronische schaal is een apparaat dat elektronische technologie gebruikt om de massa van een object te meten. In vergelijking met traditionele mechanische schalen heeft het een hogere precisie, gemakkelijker gebruik en breder applicatiebereik.

A digitale schaal bestaat uit twee belangrijke componenten: een sensor en een display. De sensoren, meestal met behulp van piëzoresistieve of capacitieve technologie, bepalen de massa van een object door de druk die erdoor wordt uitgeoefend wanneer het symmetrisch op de weegpan wordt geplaatst. Deze gegevens worden vervolgens omgezet in elektrische signalen, verwerkt door interne circuits en uiteindelijk gepresenteerd in digitale vorm op het display. De druk wordt uitgeoefend op de sensor en de sensor is elastisch vervormd, zodat de impedantie verandert, en tegelijk De analogeto

digital converter, zet het om in een digitaal signaal dat gemakkelijk te verwerken is en voert deze uitnaar de CPU -bedieningsregeling. De CPU voert het resultaat uitnaar het display volgens de opdracht en het programma tot het resultaat totdat het resultaat wordt weergegeven. veel voordelen. Ten eerste hebben ze meer precisie en gevoeligheid. Dankzij geavanceerde sensortechnologie kunnen elektronische schalen meernauwkeurige en betrouwbare meetresultaten behalen. Ten tweede zijn elektronische schalen handiger en sneller te gebruiken. Plaats het object eenvoudig op de weegpan en de massawaarde wordt automatisch weergegeven, zonder handmatige aanpassing van de schaal- of complexe berekeningen. Bovendien zijn de meeste elektronische schalen ook uitgerust met verschillende functies, zoals automatischenuling, eenheidsconversie, gewichtsaccumulatie, enz., Het bieden van meer diverse en praktische werkingsopties. Industrieën en velden. Op commercieel gebied worden ze veel gebruikt voor gewichtsmeting en waardering in het voedsel, farmaceutische, cosmetische en andere industrieën. Vanwege de hoge precisie en snelle reactie kunnen elektronische schalennauwkeurige informatie over productkwaliteit bieden en verkopers helpen prijzen en voorraadbeheer te vervullen. In termen van huishoudelijk gebruik worden elektronische schalen vaak gebruikt bij keukenkooking, maaltijdcontrole, enz. Door de kwaliteit van ingrediëntennauwkeurig te meten, kunnen mensen voedselingrediënten en kookverhoudingen beter controleren om een ​​gezonder en wetenschappelijk dieet te bereiken.

--in -toevoeging, elektronische schalen worden ook op grote schaal gebruikt in medische, logistieke, industriële en andere gebieden om aan specifieke behoeften te voldoen. In de medische industrie worden bijvoorbeeld elektronische schalen gebruikt om het gewicht van de patiënt te meten en artsen te bieden met referentiegegevens voor diagnose en behandelingsplanning.

to sum -up, de elektronische schaal is een zeer praktisch en belangrijk apparaat dat dat speelt een belangrijke rol op verschillende gebieden. Ze hebben de voordelen van hoge precisie, gemak en snelheid en kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende industrieën voor kwaliteitsmeting. Door elektronische schalen te gebruiken, kunnen we de kwaliteit van objectennauwkeuriger meten en meten, de werkefficiëntie verbeteren en meer gemak en bruikbaarheidnaar verschillende gebieden brengen. scale.jpg

Precerutions voor het gebruik van elektronische schalen:

1. Het is strikt verboden om te regenen of met water te wassen. Als het per ongeluknat wordt, veeg het dan af met een droge doek. Wanneer de machinenietnormaal functioneert, stuur deze zo snel mogelijk voor reparatie.

Runzhi company products (3).jpg 2. Vermijd impact bij het toevoegen van gewicht aan het evenwicht en overbelasting is ten strengste verboden: kloppen, impact en zware druk zijn ten strengste verboden.

3. Laat kakkerlakken of kleine wezens de machineniet binnendringen, om geen schade aan interne componenten en draden te veroorzaken. 

4. Regelmatige kalibratie. Om denauwkeurigheid van het saldo te handhaven, moet het minstens eenmaal per jaar worden gekalibreerd (de kalibratiemethode kan worden toevertrouwd aan een gerenommeerde elektronische schaalwinkel, laboratorium- of overheidsverificatie -eenheid. Als het in de fabriek wordt gebruikt).

herinnering: vanwege de continue upgrade van elektronische schalen, zijn de foto's van elektronische schalen alleen als referentie, stuur ons een e -mail voor meer informatie! Meer hogeQuality -producten verwelkomen uw overleg!

dongguan Runzhi Runzhi Electronics Co., Ltd. testing instrument divisie is voornamelijk betrokken bij verschillende laboratoria Benodigdheden en testinstrumenten en apparatuur: werkbank, omgevingsexperimentinstrument, elementdetectie Gecombineerd instrument, vloer Speciale resterende sag -tester, vergrendelingsgrootte tester, rechteline rechterhoekdetector, microcomputer push

pull krachtmeter, statische buigsterkte tester, hoge

precision Video -projector, Caster Tester, vallende kogeltester, vallende zandmeter, 90degree Peel Strength Tester, Scratch Resistance Tester, slijpende tester, glansmeter, witheidsmeter, energiemeter, specifieke zwaartekrachtmeter, infraroodthermometer, viscometer, dikte meter, diepte Meter, analytische balans, remklauwen, voeler en andere instrumenten en apparatuur zijn beschikbaar. Welkomnieuwe en oude klanten uit het hele land om te bellen en te posten voor overleg:-

Runzhi company products (6).jpgwebsite: https:

www.Instrumentenvip.com --tel: 86-13712847488-- contact persoon: Mr. Zheng

//

voorgaand: Hoe u een product met een product...

volgende: Hoe u een vergrootglas kiest