Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Nieuws

Hoe u een product met een product kiest
Tijd vrijgeven: 2023-08-18 17:19:04  Hits: 4

egentroductie van de oven:

De oven is speciaal ontworpen voor het drogen van warmte-sensitieve, gemakkelijk ontbonden en gemakkelijk geoxideerde stoffen. Het maakt gebruik van een intelligente digitale temperatuurregelaar voor temperatuurinstelling, weergave en regeling. Houd een zekere mate van vacuüm in de werkkamer tijdens het werk, en sommige items met complexe componenten kunnen ook snel worden gedroogd.

Ovens are used to dry products quickly (2).jpg




De basiswerkingsprincipe van de oven:

electric kachels worden gebruikt voor verwarming. De kachels gebruiken meestal elektrische verwarmingsbuizen. De structuur van de elektrische verwarmingsbuizen is dat de verwarmingsdraden zich in de verwarmingsbuizen bevinden, zodat de snelheid waarmee deze wordt geoxideerd kan worden verlaagd, waardoor de levensduur van de service wordt verlengd. Tijdens het verwarmen wordt de warmte overgebrachtnaar de stalen buis, zodat het warmtegeleidinggebied zal worden verhoogd. Er is een temperatuurregelaar in de droogdoos. De hoofdfunctie is het regelen en weergeven van de temperatuur. Wanneer de temperatuur in de doos lager is dan de ingestelde temperatuur, zal de temperatuurregelaar bepaalde regeling op de verwarming uitoefenen. De verwarming wordt gebruikt voor continue of intermitterende verwarming, zodat de temperatuur in de doos goed kan worden geregeld. De interne ventilator zorgt ervoor dat de lucht in de doos stroomt, en de vochtige lucht zalnaar de verwarming stromen en vervolgensnaar de werkkamer stromen. Nadat hij door de werkkamer is gezogen, wordt de ventilator in de verwarmingspijp geblazen en kan de hete lucht in de werkkamer de bevochtiging realiseren. Wanneer het monster wordt verwarmd, zal het water worden verdampt en de hete lucht in laten. Op deze manier gaat de verwarmingscyclus door. Wanneer de temperatuur van de werkkamer van de droogdoos dicht bij de ingestelde temperatuur ligt, zal het verwarmingsindicatielampje herhaaldelijk in- en uitschakelen, wat eennormaal fenomeen is. Over het algemeen zal de temperatuur in de werkkamer ongeveer 30 minutennadat de gemeten temperatuur een constante temperatuurstatus binnengaat, de controletemperatuur bereikt. .

2. Wanneer denieuw ingestelde temperatuur lager is dan 100 ° C, gebruikt u de tweede verwarmingsmethode om te voorkomen dat het fenomeen van het overschieten vanOvens are used to dry products quickly (6).jpgvan de temperatuur. Als het bijvoorbeeld 50 ° C moet zijn, stel het dan voor het eerst op 40 ° C in en wacht vervolgens tot de temperatuuroverschieten terugvalt. Ingesteld op 50 ° C.

3. Wanneer de droogdoos werkt, moet de ventilatorschakelaar worden ingeschakeld om deze te laten werken, anders heeft de temperatuur in de doos en de gemeten temperatuur een grote fout, die ook de motor- en sensorbranding zal beïnvloeden.

4. De binnen- en buitenkant van de apparatuur moet schoon worden gehouden. Als hetniet lang wordt gebruikt, moet het worden bedekt met een plastic stofdeksel en in een droge omgevingsruimte worden geplaatst. oven. We moetennog steeds aandacht besteden aan het gebruik ervan in het leven, zodat het ons beter kan dienen. Als je geïnteresseerd bent, kun je er meer over leren. Ik hoop dat mijn introductie unuttig is.


reminder: Vanwege de continue upgrade van de oven is de foto van de oven alleen voor referentie, een e -mail voor meer informatie! Meer hoge

Quality -producten verwelkomen uw overleg!

""

Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

testing Instrument Division is voornamelijk bezig met verschillende laboratoriumbenodigdheden en testinstrumenten en apparatuur: werkbank, milieuexperimentinstrument, Element detectie gecombineerd instrument, vloer Speciale resterende SAG -tester, slotgrootte tester, rechte

line rechterhoekdetector, microcomputer push

pull krachtmeter, statische buigsterkte tester, hoge

precision videoprojector, caster -tester, valtester, vallende kogeltester, dalende zandmeter , 90

degree peelsterkte tester, krasweerstandstester, slijpester, glansmeter, witheidsmeter, energiemeter, specifieke zwaartekrachtmeter, infraroodthermometer, viscometer, dikte -meter, diepte -meter, analytische balans, koelmeter, koelmeter, koelmeter en andere instrumenten en apparatuur is beschikbaar. Welkomnieuwe en oude klanten uit het hele land om te bellen en te posten voor consult:


-Website: https:

www.Instrumentenvip.comRunzhi company products (6).jpg

tel: 86-13712847488----

contact persoon: Mr. Zheng

///

voorgaand: bouwtester

volgende: Digitaal management, elektronisch...